Matematik

En simpel ligning

13. september 2014 af CLynge123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Kom pludselig i tvivl om hvad denne simple ligning ville give: y=-3(x-2)+5
Giv gerne udregning med tak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

Benyt

a(b+c) = ab + ac

____

y = -3(x - 2) + 5

y = -3x +6 + 5

y = -3x +11


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2014 af mette48 (Slettet)

En lifning med 2 ubekendte kan ikke løses, men betraktes det som en funktion kan den omskrives til y=-3x+11, som kan tegnes i et koordinatsystem, det bliver en ret linie.


Skriv et svar til: En simpel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.