Matematik

Ligning

14. september 2014 af nanna3210 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle! 

Jeg har en ligning som jeg volder mig store problemer, så håber der er en der kan hjælpe;)

1/x + 1/x-2 = 0 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af mathon

 multiplicer med fællesnævneren


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2014 af mathon

             \frac{1}{x}+\frac{1}{x-2}=0\; \; \; \; \; \; x\notin \{0,2\}       Fællesnævner x(x-2)


Svar #3
14. september 2014 af nanna3210 (Slettet)

Tak for hjælpen! Så x=2, forstår jeg rigtigt? 


Svar #4
14. september 2014 af nanna3210 (Slettet)

Tak for hjælpen! Så x=2, forstår jeg rigtigt? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2014 af mathon

Nej du forstår ikke rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. september 2014 af mathon

                                \frac{1}{x}\cdot x\cdot (x-2)+\frac{1}{(x-2)}\cdot x(x-2)=0\cdot x(x-2)

                                 (x-2)+x=0


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.