Matematik

Vis at polynomiet har roden -1

14. september 2014 af Zappl (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vis at polynomiet p(x)=2*x^(4)-2*x^(3)-3*x^(2)+2*x har roden -1. 

hvordan omskriver jeg den så jeg kan finde diskriminanten ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Indsæt x = -1. Hvis højre side er 0 for x = -1, så er konklusionen, at polynomiet har den ene rod x = -1. 


Svar #2
14. september 2014 af Zappl (Slettet)

så simpelt :) mange tak


Skriv et svar til: Vis at polynomiet har roden -1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.