Matematik

Hjælp til opgave - normalfordeling

14. september 2014 af JustTash (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har lidt svært ved at svare på dette spørgsmål.

Spredningen findes ved først at løse ligningen 1=ax+b , og dernæst trække middelværdien fra. Denne kan nemmest beregnes som 1/a – hvorfor? 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af SuneChr

Det er vist en tætbarberet udgave af den oprindelige opgave. Må vi få den langskæggede?


Svar #2
14. september 2014 af JustTash (Slettet)

Det er en del af flere opgave, og kan ikke finde ud af forklaringen. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2014 af SuneChr

Fordelingen er formodentlig afsat som % opad y-aksen og observationerne henad x-aksen.
For fordelingsfunktionen F , hvor μ er middelværdi og σ er spredningen, har vi
F (μ - σ)  = 15,87%
F (μ)       = 50%
F (μ + σ) = 84,13%
Prøv at regn lidt på dem.


Skriv et svar til: Hjælp til opgave - normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.