Fysik

Kræfter og bevægelse

16. september 2014 af overkontroversiel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Kan jeg få hjælp til opgave e og f

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2014 af peter lind

Brug impulsbevrelse


Svar #2
16. september 2014 af overkontroversiel (Slettet)

Kunne du uddybe dig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2014 af peter lind

Snebolden får i forhold til slæden impulsen m*v = 0,2 kg*10 m/s2

massen M af slæde+1 snebold er 80kg+0,2 kg

impulsændringen af slæden = M*vs  = impulsen af bolden.


Skriv et svar til: Kræfter og bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.