Matematik

Ligning

18. september 2014 af UkendtGuru (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der gider hjælpe med løsningen til denne ligning?

x^2+x-20=0

gerne med mellemregninger


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2014 af PeterValberg

se video nr. 6,7,8 eller 9 (talt ovenfra) på denne [ videoliste ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2014 af mette48 (Slettet)

Det er en andrrngradsligning, så du skal bruge løsningsformelen for en andengradsligning


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2014 af mathon


       x2 + ax + b = 0

                  x=-\frac{a}{2}\pm \sqrt{\left ( \frac{a}{2} \right )^2-b}


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.