Matematik

Opgave

21. september 2014 af overkontroversiel (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg gået i stå i denne opgave (se vedhæftede fil)

Jeg håber på at få et par hints.

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2014 af LeonhardEuler

Der gælder netop for de tre cifre:  (bemærk at hvert cifre indgår i hver af de 3•2•1 kombinationer 2 gange på henholdsvis på 102 's plads og på 101 's plads og på 100 's plads)

222•a + 222•b + 222•c = 3552 ⇔

222(a + b + c) = 3552 ⇔

a + b + c  = 16       ,   hvor 0 < a,b,c < 10 og a,b,c ∈ Z 

Én løsning kunne for eksempel lyde på {1,6,9}  


Svar #2
21. september 2014 af overkontroversiel (Slettet)

Hvor mange løsninger er der i alt?


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. september 2014 af LeonhardEuler

Jeg mener, at der skulle være 13 løsninger. 
Du kan eventuelt tælle løsningerne.


Svar #4
21. september 2014 af overkontroversiel (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.