Matematik

Matematik HJÆLP

21. september 2014 af paulinahansen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Kan nogen hjælpe mig med at forstå hvordan man løser denne opgave? Opgaven er vedhæftet. Tak. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2014 af mathon

Løs for at finde kuglens nedslagssted (xo,0)

                                         f(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2014 af PeterValberg

Kuglens maksimale højde er lig med y-koordinaten til toppunktet,
hvilket kan bestemmes som:

yt = -d/(4a)

hvor d = b2 - 4ac

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Matematik HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.