Matematik

Opgave

24. september 2014 af paulinahansen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har for noget tid siden beregnet disse typer opgaver, men har glemt hvordan man gør. Kan i hjælpe??? 

Opgave vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) Lav regression på tabellens data med en potensmodel.

b) Beregn d(90) , og løs ligningen d = 8,5 .

Kig i dine noter og tidligere regnede opgaver.


Svar #2
24. september 2014 af paulinahansen (Slettet)

Hvordan skal jeg løse ligningen d=8,5? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man skal så løse ligningen

        b · xa = 8,5 ,

dvs.

        x = (8,5/b)1/a .


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.