Matematik

9.A bygger skaterrampe

26. september 2014 af Mumi2700 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

jeg har nærmest brug for hjælp til hele siden da jeg har svært ved det, håber i kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2014 af LeonhardEuler

Hvilken opgave?


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. september 2014 af kieslich (Slettet)

1. to af dem er firkanter og to er rektangler

2. Må du selv lige prøve dig frem med.

3. Her kan du bruge Pythagoras: a2 + b2 = c2

Den ene katete a kender du (56 cm), og hypotenusen c kender du (180 cm) Indsæt tallene i Pythagoras og find b.

4. Hvis I har lært om sinus kan du bruge: c*sin(v) = a   eller  v = sin-1(a/c)  ,     a og c som ovenfor


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

1. Figuren viser fire firkanter. To af dem er rektangler, og to af dem er ikke-rektangulære trapezer.


Svar #4
26. september 2014 af Mumi2700 (Slettet)

56 cm i anden plus 180 i anden? er det det jeg skal gøre er jeg så færdig med 2.3?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, læs vejledningen i #2. Man kender a og c og skal så isolere b2 og derefter b.

        b2 = c2 - a2


Skriv et svar til: 9.A bygger skaterrampe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.