Matematik

Hjælp til at løse ligning

26. september 2014 af yasminadem (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, som overskriften siger, har jeg brug for lidt hjælp til at løse en ligning, som lyder;

3(2x-1)=4x-9

Dette er så, så langt jeg kan komme;

3(2x-1)=4x-9 =

3*2x - 3*1=4x-9 =

6x-3=4x-9

Tja, og så ved ikke hvad jeg ellers gør... :P

Så håber en eller anden lige gider hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2014 af peter lind

Flyt de 4x over på venstre side og de -3 over på højre side


Svar #2
26. september 2014 af yasminadem (Slettet)

Nåhh, okay. Tak ;D


Skriv et svar til: Hjælp til at løse ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.