Matematik

Ligning

29. september 2014 af edo22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der ikke nogen der lige giver en hjælpende hånd med denne opgave? :p 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2014 af mathon

                        x=3,375^{\frac{1}{4}}=3,375^{.25}


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2014 af kieslich (Slettet)

Tag deb fjerde rod på begge sider, og husk plus/minus da det er en lige rod

x = \pm \sqrt[4]{3,375} = \pm 3,375^{0,25}


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2014 af mathon

Jah, der manglede lige lidt fortegn:

                                                           x=\pm 3,375^{\frac{1}{4}}=\pm 3,375^{.25}


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.