Matematik

Diff. ligninger- hjæææælp

29. september 2014 af Missperfec (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey SP

har brug for hjælp til den vedhæftede opgave a)

Vedhæftet fil: D.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2014 af kieslich (Slettet)

sæt t = 0 så kan du finde den relative tilvækst til t = 0

Løs (0,025 - 0,0004t) = 0 så finder du hvornår befolkningstallet topper


Svar #2
29. september 2014 af Missperfec (Slettet)

Hvad fortæller den relative vækst til t=0 så?

og hvad skal finde t når jeg har sat udtrykket lig 0?


Svar #3
29. september 2014 af Missperfec (Slettet)

og hvad sætter jeg N til når jeg vil finde den relative vækst til t=0?


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2014 af kieslich (Slettet)

for t = 0 dN/dt = N' = 0,025N   dvs. relative tilvækst N'/N = 0,025 = 0,025*100% = 2,5%

Løs (0,025 - 0,0004t) = 0


Skriv et svar til: Diff. ligninger- hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.