Fysik

Lille fysik regneopgave

30. september 2014 af studerendestx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave 255 Orbit BA 


Svar #1
30. september 2014 af studerendestx (Slettet)

Vedhæftet fil med opgaven! 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2014 af hesch (Slettet)

Du skal benytte energiens bevarelse.

Ekin + Epot = en konstant.

Ekin = ½*m*v2

Epot = m * g * Δh

Beregn Gretes kinetiske energi, inden hun når rampen. Omsæt denne energi til potentiel energi ved maximal højde.


Skriv et svar til: Lille fysik regneopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.