Matematik
Matematik
30. september 2014 af
cookieo (Slettet)
-
Niveau: 8. klasse
En blanding at vand of alkohol vajer 1000 g de 3 g er alkohol det sharer til at alkoholen udgør 3/1000 = 3‰
opgave 1 a)
Hvad er alkoholpromillen hvis der er 3 g alkohol I en vand og alkoholblanding på 3 kg ? Tak for hjælpen svar hurtigt tak
opgave 1 a)
Hvad er alkoholpromillen hvis der er 3 g alkohol I en vand og alkoholblanding på 3 kg ? Tak for hjælpen svar hurtigt tak
Svar #2
30. september 2014 af cookieo (Slettet)
#0
En blanding at vand of alkohol vejer 1000 g de 3 g er alkohol det svarer til at alkoholen udgør 3/1000 = 3‰
opgave 1 a)
Hvad er alkoholpromillen hvis der er 3 g alkohol I en vand og alkoholblanding på 3 kg ? Tak for hjælpen svar hurtigt tak
En blanding at vand of alkohol vejer 1000 g de 3 g er alkohol det svarer til at alkoholen udgør 3/1000 = 3‰
opgave 1 a)
Hvad er alkoholpromillen hvis der er 3 g alkohol I en vand og alkoholblanding på 3 kg ? Tak for hjælpen svar hurtigt tak
Skriv et svar til: Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
