Matematik

er funktionen voksende el aftagende?

07. oktober 2014 af Misskay (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)= -7,2x + 34  ???

g(x)=0,83 gange 1,24x  Vosksende

h(x)= 3,9 gange 0,58x aftagende


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2014 af mathon

             f(x) = -7,2x + 34

 Hvad ved du om en lineær funktion
                 f(x) = ax + b    med retningsvektor \overrightarrow{r}=\begin{pmatrix} 1\\a \end{pmatrix}
når a < 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2014 af PeterValberg

det ser ud til, at du mener:   f(x) = -7,2x + 34
altså en lineær funktion med negativ hældningskoefficient ?

hvad er det lige a < 0 betyder for den lineære funktion f(x) = ax + b ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
07. oktober 2014 af Misskay (Slettet)

aftagende....   Mange tak :)


Skriv et svar til: er funktionen voksende el aftagende?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.