Matematik

2. kvadratsætning

25. oktober 2014 af penalhusxx (Slettet) - Niveau: B-niveau

(3-2b)2 ??

Er kommet igang og det ser sådan ud:

(3-2b)(3-2b)

32-3*2b-2b*3+2b2      er det her at det forreste 3-tal og det sidste 2tal skal være i parantes?? :S

Og så er jeg ikke kommet videre.. Syntes det er svært med tal..

Kan I hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2014 af LubDub (Slettet)

benyt (a - b)2 = a2 - 2ab + b2


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

(3 - 2b)2 = 3+ (22 · b2) + (3 · (- 2b) - 2b · 3) = 9 + 4b2 + (- 6b - 6b) = 9 + 4b2 - 12b


Skriv et svar til: 2. kvadratsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.