Fysik

bil med konstant acceleration

26. oktober 2014 af Mark3616 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey, har desværre været syg under de fysik moduler jeg har haft hvor det her er blevet forklaret, er der nogen der kan forklare hvordan følgene opgaver skal udregnes?

En bil starter med konstant acceleration på 1,75 m/s2 fra hvile i positionen s0 = 0.

Skriv formlerne for v(t) og s(t).
Hvor langt har bilen kørt efter 12 s?
Beregn bilens hastighed efter 12 s.
Hvor lang tid tager bilen om at køre 100 m?
Hvor lang tid tager bilen om at nå hastigheden 50 km/h?

er desværre helt lost :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2014 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget bud?


Svar #2
26. oktober 2014 af Mark3616 (Slettet)

umiddelbart nej, jeg fisker ikke efter svarene, men bare metode til hvordan jeg kan løse opgaverne


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. oktober 2014 af mathon

                             v=a\cdot t

                             s=\tfrac{1}{2}a\cdot t^2

50\; \frac{km}{h}=\frac{125}{9}\; \frac{m}{s}


Svar #4
26. oktober 2014 af Mark3616 (Slettet)

tusin tak, det hjalp :)


Skriv et svar til: bil med konstant acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.