Matematik

Monotoniforhold for lineære funktioner

26. oktober 2014 af Martinjensen2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan jeg forklare monotoniforhold for lineære funktioner?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2014 af peter lind

Derer 3 muligheder:

linjens ligning y=a*x+b

a>0 funktionen er monoton voksende

a=0  funktionen er konstant

a<0 funktionen er monoton aftagende


Svar #2
26. oktober 2014 af Martinjensen2 (Slettet)

Tak!

Har et spørgsmål, du måske kan svare på? Det har intet har med matematik at gøre..

Hvad er forskellen på "lange træk og korte træk" i et sammenhæng?

F.eks historien blev fortalt i LANGE træk
og historien blev fortalt i KORTE træk

Har svært ved at adskille det..


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. oktober 2014 af SuneChr

Man har også linjen λ med ligningen
λ:  x = c     c ∈ R
hvor λ  i en afstand c fra y-aksen er parallel med denne.


Skriv et svar til: Monotoniforhold for lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.