Matematik

Andengradspolynomium f er bestemt ved f(x)=-5^2+bx+c

30. oktober 2014 af heidimadsen1996 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Andengradspolynomium f er bestemt ved f(x)=-5^2+bx+c

hvor b og c er tal

Det oplyses at f har rødderne 3 og 7

a) Bestem tallene a og b


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2014 af peter lind

skal der ikke stå -5*x2+bx+c ?

Brug at hvis et plynomium har rødderne r1 og r2 kan det skrives som a(x-r1)(x-r2)


Skriv et svar til: Andengradspolynomium f er bestemt ved f(x)=-5^2+bx+c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.