Matematik

Differentialligning 2?

02. november 2014 af brow90 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En som vil fortælle om det ser rigtigt ud?

Vedhæftet fil: opg 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Dine mellemregninger er forkerte, men facit er korrekt.

Hvis y(t) = k skal være en konstant løsning til differentialligningen

        y'(t) = t7·y(t)2

skal der altså gælde

        0 = t7·k2   (for alle t) , hvorfor k = 0 .

Nulfunktionen er altså den eneste konstante løsning til differentialligningen.


Skriv et svar til: Differentialligning 2?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.