Matematik

Potens nemt stykke - hvorfor?

03. november 2014 af Hansihh (Slettet) - Niveau: C-niveau

(-0,2)^2

=(-0,2(-0,2)) eller (-0,2)(-0,2)

= 0,04

Men -0,2^2 giver -0,04 og ikke 0,04, hvorfor?


Svar #1
03. november 2014 af Hansihh (Slettet)

Jeg spørger da - * - = + og ved stykket -0,2^2 er det som at sige -0,2 * (-0,2) = 0,04 men facit mener det giver -0,04 hvilket jeg ikke forstår


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2014 af mette48 (Slettet)

(-0,2)2=0,04        Facitlisten er åbenbart forkert.


Svar #3
03. november 2014 af Hansihh (Slettet)

ehemm... som sagt - * - = + hvilket vil sige 0,04.

Er der ikke nogen, der kan svar ordenligt på mit spørgsmål?!


Skriv et svar til: Potens nemt stykke - hvorfor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.