Matematik

omforme ligninger til regneforskrifter for funktioner - hjælp?

03. november 2014 af Yasmiinaa (Slettet) - Niveau: 9. klasse

der står sådan her: Omforme ligningerne så y kommer til at stå alene og tegn graferne, der angiver y som funktion. 

Er der nogen der kan fortælle hvad det er jeg skal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2014 af mathon

f.eks.
                  -3x+4y=12

                   4y=3x+12

                    y=\frac{3}{4}x+3


Skriv et svar til: omforme ligninger til regneforskrifter for funktioner - hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.