Matematik

bestem en eksponentiel vækst, hvordan gør jeg?

04. november 2014 af Lektiefreak1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

billede vedhæftet på forhånd tak

Vedhæftet fil: hey.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om en eksponentiel model  y = b · ax . b er startværdien, a = 1+r er fremskrivningsfaktoren, x er antal år.    a = 1 + 0,08 .


Svar #2
04. november 2014 af Lektiefreak1 (Slettet)

okay tak, hvad er r?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2014 af mathon

r er vækstsatsen


Svar #4
04. november 2014 af Lektiefreak1 (Slettet)

Vil den endelige model så hedde: y=20000000*1.08^x


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. november 2014 af mathon

      Ja


Skriv et svar til: bestem en eksponentiel vækst, hvordan gør jeg?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.