Matematik

Skæringspunktet mellem to eksponentielle udviklinger

08. november 2014 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hvordan bestemmer man et skæringspunkt mellem to eksponentielle udviklinger?
Ville være lækkert med et eksempel ;)

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2014 af SuneChr

f (x) = bax
g (x) = dcx
f (x) = g (x)    ⇒   bax = dcx    ⇒   ax/cx = d/b   ⇒    (a/c)x = d/b
Når x er fundet, indsættes dette i enten f (x) eller g (x) .


Skriv et svar til: Skæringspunktet mellem to eksponentielle udviklinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.