Matematik

integration

09. november 2014 af paaske1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan integrerer man cos(x)cos(2x) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2014 af mathon

                                                       \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \int \cos(2x)\cos(x) dx=\int (1-2\sin^2(x))\cos(x) dx

brug substitutionsmetoden
med
                                                       u=\sin(x)   og dermed   du=\cos(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Alternativt kan man benytte partiel integration to gange.

        ∫ cos(x)·cos(2x) dx = sin(x)·cos(2x) + 2·∫ sin(x)·sin(2x) dx = ...


Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.