Matematik

Omvendt proportionale

09. november 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skal jeg sige 4*10=40 og skrive 40 under y se billede

Vedhæftet fil: SE IEEE.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2014 af peter lind

At y er omvendt proportional med x betyder at der gælder y = k/x

Ud fra den første søjle kan du finde k og derefter finde y i den anden søjle


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2014 af aquiA (Slettet)

kan du skrive med tal?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2014 af mathon

eller noteret
                          At y er omvendt proportional med x betyder
                          at der gælder y·x = y1·x1 = 4·10 = 40


Skriv et svar til: Omvendt proportionale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.