Matematik

Bestemt integral

09. november 2014 af JustMyName (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg skal have hjælp til opgave 3. Opgaven kan findes her: http://i59.tinypic.com/1431hts.png

Mit eget bud vil være:
-cos(x) + k + sin(x) + k     <=>

(0+k)-(1+k) = - 1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2014 af hesch (Slettet)

Vedhæftet fil ?


Svar #2
09. november 2014 af JustMyName (Slettet)

Min fejl. Jeg glemte at vedhæfte den. Jeg har vedhæftet et link til opgaven istedet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2014 af hesch (Slettet)

Det kan jeg ikke læse. Heller ikke hvis jeg zoomer ind.


Svar #4
09. november 2014 af JustMyName (Slettet)

Jeg skal bestemme integraet af sin(x) + cos(x). Den øvre grænse er pi/2, og den nedre grænser er 0.


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. november 2014 af mathon

   \int_{0}^{\frac{\pi}{2} }(\sin(x)+\cos(x))\, dx=\left [ -\cos(x)+\sin(x) \right ]_{0}^{\frac{\pi }{2}}=-\cos\left ( \frac{\pi }{2}\right)+\sin \left (\frac{\pi }{2} \right ) \right ) \right )-\left ( -\cos(0)+\sin(0) \right )=0+1-(-1+0)=1+1=2


Skriv et svar til: Bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.