Matematik

VIGTIGT! HJÆLP!!

10. november 2014 af Binko (Slettet) - Niveau: 9. klasse

omskriv til potens (hvordan?)

10*10*10*10*5*5

19*19*21*21*21*19 

omsæt.

350 dm3

3*10 cm2

4*10m


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2014 af mette48 (Slettet)

a*a*a*d*d = a3*d2

du har glemt at skrive hvordan de nederste skal omskrives, til hvilke enheder?


Svar #2
10. november 2014 af Binko (Slettet)

350 dm= m3

3*10 cm= m

4*102 m = km

og vil gerne have det forklaret i tal og ik` bogstaver :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2014 af mette48 (Slettet)

1 m3=103 dm3

1m2=100*100 cm2

1 km=103 m

2*2*2*5*5=23*52


Svar #4
10. november 2014 af Binko (Slettet)

og så er der lige denne her

omsæt til decimaltal med 2 decimaler 

kvardratroden af 29


Svar #5
10. november 2014 af Binko (Slettet)

kvardratroden af 50 kvardratrod 2


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. november 2014 af mette48 (Slettet)

Nej

du skal slå √50 op og derefter angive tallet med 2 cifre


Skriv et svar til: VIGTIGT! HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.