Matematik

Er funktionen y=17/x proportional eller omvendt proportional

11. november 2014 af DitteNE (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan ved jeg om y=17/x er proportional eller omvendt proportional?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2014 af SuneChr

Når
x·y = k    hvor k er en konstant
er x og y omvendt proportionale.
y = 17/x  kan omskrives til    x·y = 17


Skriv et svar til: Er funktionen y=17/x proportional eller omvendt proportional

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.