Matematik

Er funktionen y=7*x-4 voksende eller aftagende, og hvorfor.

11. november 2014 af DitteNE (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan/hvorfor er funktionen y=7*x-4 voksende eller aftagende?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2014 af PeterValberg

Det er lineær funktion, hvor hældningskoefficienten er positiv,
derfor er den (monotont) voksende.

se eventuelt [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Er funktionen y=7*x-4 voksende eller aftagende, og hvorfor.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.