Matematik

Differentiering

11. november 2014 af Ninjaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med at differentierer y(t)=c_1e^-^tcos(sqrt(3)*t/3)+c_2e^-^tsin(sqrt(3)*t/3)


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. november 2014 af mathon

        y(t)=c_1\cdot e^{-t}\cdot \cos\left (\frac{ \sqrt{3}}{3}\cdot t \right )+c_2\cdot e^{-t}\cdot \sin\left (\frac{ \sqrt{3}}{3}\cdot t \right )

        \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! y{\, }'(t)=-c_1\cdot e^{-t}\cdot \cos\left ( \frac{\sqrt{3}}{3}t \right )-c_1\cdot e^{-t}\cdot \sin\left (\frac{\sqrt{3}}{3} t \right)\cdot \frac{\sqrt{3}}{3}-c_2\cdot e^{-t}\cdot \sin\left ( \frac{\sqrt{3}}{3}\cdot t \right )+c_2\cdot e^{-t}\cdot \cos\left ( \frac{\sqrt{3}}{3}\cdot t \right )\cdot \frac{\sqrt{3}}{3}


Svar #2
11. november 2014 af Ninjaaa (Slettet)

du har brugt produktregnereglen ik?
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2014 af mathon

Jo og reglen for differentiation af sammensat funktion.


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.