Matematik

Gange brøk med vektor?

11. november 2014 af mira4100 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kommer jeg videre herfra? skal finde projektionen af vektor på vektor, og er nået hertil. 

\frac{13}{29}\binom{2}{5}=

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2014 af LeonhardEuler

t\binom{a_{1}}{a_2}=\binom{t\cdot a_1}{t\cdot a_2}


Svar #2
11. november 2014 af mira4100 (Slettet)

Tak! 


Skriv et svar til: Gange brøk med vektor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.