Matematik

Matematik

14. november 2014 af zainabmh (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej hvordan udregner jeg dette på lommeregner SE VEDHÆFTET FIL 

:-) 

Vedhæftet fil: Binomial test.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

I Excel kan man indtaste i en celle:

for P(X=20):         =fact(25)/(fact(20)*fact(25-20))*0.5^20*0.5^(25-20)

for P(X=21):         =fact(25)/(fact(21)*fact(25-21))*0.5^21*0.5^(25-21)

men man kan jo også reducere udtrykkene:

        P(X=20) = 25·24·23·22·21/(5·4·3·2) · 0,525 = 5·23·22·21 · 0,525

        P(X=21) = 25·24·23·22/(4·3·2) · 0,525 = 25·23·22 · 0,525


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.