Matematik

Løs ligningen 10^x+1=1000

16. november 2014 af ChristinaFO (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej ..

Er det nogle der kan hjælpe mig med at løse ligningen : 10^x+1=1000


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2014 af LeonhardEuler

10x + 1 = 1000

10x = 999

x = log(999) ≈ 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2014 af mathon

                           10^{x+1}=10^{3}

                            x+1=3


Skriv et svar til: Løs ligningen 10^x+1=1000

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.