Matematik

eksponentiel funktion

18. november 2014 af katjaARP (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Vil gerne vide om det jeg har gjort til a er ret.

a: \sqrt[2003-2002]{\frac{7,160}{6,697}}=1,0691

b: \frac{\ 6,697}{\1,0691^2^0^0^2}= ?

til b bliver resultatet meget højt, så er derfor i tvivl om det jeg har gjort er rigtigt. 

Vedhæftet fil: hjh.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man skal lave regression med en eksponentiel model.

Du har kun benyttet de to første punkter, og dit udtryk for b er forkert. x er antal år efter 2002, så det første datapunkt har x-værdien 0.


Svar #2
18. november 2014 af katjaARP (Slettet)

altså, er lidt forvirret, hvad er det så jeg skal lave ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Læs #1 igen. Man skal lave regression på tabellens data med en eksponentiel model. Læs i din bog om, hvordan man laver regression til et et datasæt.


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.