Matematik

Differentiering?

18. november 2014 af Lisebur (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Har funktionen g(x)=3x4-16x3-18x2+216x+10 som er differentieret til g'(x)=12x3-48x2-36x+216

Nu skal jeg så beregne g''(x) - hvad betyder det??

Nogen som kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. november 2014 af LeonhardEuler

Den dobbeltafledede af g(x) er defineret på følgende måde     (g'(x))' = g''(x)

Det vil sige at du skal differentiere  g'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2014 af mathon

                      g{\, }''(x)=(g{\,}'(x)){ }'=(12x^3-48x^2-36x+216){}'=


Skriv et svar til: Differentiering?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.