Matematik

Udregn f'(x)

20. november 2014 af superfisk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogle som vil hjælpe mig med at bestemme f'(x) i denne funktion: f(x) = x^{^{3}} + 4x


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2014 af mathon

Benyt
                \left ( k\cdot x^n \right ){}'=k\cdot n\cdot x^{n-1}        to gange på    1\cdot x^3+4\cdot x^1
 


Skriv et svar til: Udregn f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.