Matematik

opgaver

27. november 2014 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Tegn en mulig graf for en differentiabel funktion f, der opfylder følgende: 

f er defineret for alle x i intervallet )-3,4( 

f (-1)=10 og f(2)=-9 

Hvordan skal jeg indsætte tallene inde i en excel? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2014 af OliverGlue (Slettet)

Kan du ikke bare lave et første ordens polynomium igennem de to punkter? Det giver to ligninger med to ubekendte koefficienter:

10 = a*(-1) + b          -9 = a*2 + b 


Skriv et svar til: opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.