Matematik

funktion

02. december 2014 af meta246 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er her nogle der kan hjælpe mig med denne opgave er helt lost og aner ikke hvordan jeg skal løse den? :)

Figuren viser grafen for en funktion f .
a) Bestem tallene f(1)  og f'(1) .

Illustrér på figuren (brug gerne bilaget) betydningen af de to tal.
for at finde f(1) skal jeg

Vedhæftet fil: Matematik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2014 af mathon

a)
                     f(1)=-3

                     f{\, }'(1)=0     hældningen for tangenten    y=\mathbf{\color{Red} 0}x-3


Svar #2
02. december 2014 af meta246 (Slettet)

kan godt forstå f(1) = -3 men hvordan får du at f(1) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2014 af mathon

Tegn tangenten i (1,-3).
Hvilken hældningskoefficient a har den?                                  a=f{\, }'(1)
 


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.