Matematik

ligning

03. december 2014 af erhk (Slettet) - Niveau: B-niveau

2/x + x = 3

Jeg ved jeg skal gange 2/x ud med x, men jeg er sikker på hvordan jeg gør. Skal jeg gange kun med x eller 2/x? Jeg er også i tvivl om hvad det er jeg må gøre med x.

x * 2/x + x*x - 3*x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2014 af hesch (Slettet)

#0:   Du ganger bare ud:

x * 2/x + x*x - 3*x = 0      =>

x2 - 3x + 2 = 0

Løs andengradsligningen


Svar #2
03. december 2014 af erhk (Slettet)

Okay. Så havde jeg forstået det. Tusinde tak!


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.