Matematik

Opgave hjælp

04. december 2014 af Chokolademuffins (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa. Jeg har for hjælp til denne opgave! (den er vedhæftet) 

Hvordan skal den gribes an? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om en eksponentialfunktion  f(x) = b · ax , hvis graf går gennem punktet (1 , 4) og som har fordoblingskonstanten T2 = 2. Forskriften er da

        f(x) = 4 · 2(x-1)/2


Svar #2
04. december 2014 af Chokolademuffins (Slettet)

Kan du uddybe, hvordan du fandt frem til det? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvis eksponentialfunktionen går gennem (x0 , y0) og har fordoblingskonstanten T2, er dens forskrift

        f(x) = y0 · 2(x-x0)/T2 .


Svar #4
04. december 2014 af Chokolademuffins (Slettet)

Tusind tak ! 


Skriv et svar til: Opgave hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.