Matematik

Gaffelfunktiner: Lad f(x)= (1/x)-(cosx/sinx), for alle x ∈] -π, π[, x≠ 0

07. december 2014 af KU981 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har problemer med at plotte denne funktion i maple. Jeg ved jeg skal bruge funktionen picewise, men ved ikke hvordan jeg sætter ind?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Om brugen af "piecewise functions" i Maple, se http://www.maplesoft.com/support/help/Maple/view.aspx?path=examples%2Fpiecewise

Denne funktion er dog ikke stykkevis defineret. Den er givet ved et enkelt funktionsudtryk, men den er så slet ikke defineret for x = 0 , hvor den er diskontinuert.


Skriv et svar til: Gaffelfunktiner: Lad f(x)= (1/x)-(cosx/sinx), for alle x ∈] -π, π[, x≠ 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.