Matematik

Opgave hjælp

09. december 2014 af Chokolademuffins (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der en der kan hjælpe mig med den vedhæftede opgave? 

Jeg har fundet ud af dette indtil videre:

2r*pi+2x=400 som jeg derefter isolerer x til at bliver x=(400-2r*pi)/2 Altså må Arealer/f(x) være: f(x)=2r* (400-2r*pi)/2
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Da det nu er x, man skal bestemme, er det nok bedre at isolere r og indsætte det i udtrykket for arealet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2014 af peter lind

Nej Arealet består af de to halvcirkler + rektanglet i midten


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man skal bestemme x, så arealet af rektanglet bliver størst muligt.


Skriv et svar til: Opgave hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.