Kemi

Naturlige logaritme eller ti tals logaritmen

10. december 2014 af Manpei (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sidder og udregner pKs = -log(Ks) og har kørt den igennem to forskellige lommeregner og får to forskellige tal.

-log(2.22*10^-4) = 3.65 (Ti tals)

-log(2.22*10^-4) = 8.4 ( naturlige )

Hvilken en skal der anvendes?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

I kemi anvendes sædvanligvis 10-talslogaritmen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2014 af mathon

Du skal anvende
                                        pK_s=-\log_{10}(K_s)


Svar #3
10. december 2014 af Manpei (Slettet)

Tak for respons (: Forsat god aften.


Skriv et svar til: Naturlige logaritme eller ti tals logaritmen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.