Matematik

SRP DET HASTER!!!!!! Modellering samt differentialligniner

11. december 2014 af meaidi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa

 skal have hjælp til at finde koncentrationen af diabetisk medicin i blod og væv udfra disse formler, som også skal udledes´:

dA/dt = -Ka A + Kb B

dB/dt = -Kb B + Ka A - Kc B

dC/dt = Kc B

tak på forhånd.


Skriv et svar til: SRP DET HASTER!!!!!! Modellering samt differentialligniner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.