Matematik

Problemregning sæt 3

13. december 2014 af Andengradsligning (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej derude.

Mangler de sidste opgave i dette sæt, men kan simpelthen ikke finde ud af den.

Spørgsmålet lyder:

Til folkeskolens afgangsprøve i færdighedsregning, skal der regnes 50 opgaver på 1 time.

Hvor mange sekunder er der til hver opgave ?

Håber i kan forklare denne opgave til mig  :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2014 af PeterValberg

Hvor mange sekunder er der på en time?

1 time = 60 minutter
1 minut = 60 sekunder

1 time = 60·60 sekunder = 3600 sek.

På den tid skal der løses 50 opgaver (altså 50 opgaver på 3600 sek)
Du skal blot finde ud af, hvor mange gange 50 går op i 3600

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
13. december 2014 af Andengradsligning (Slettet)

Tusind mange tak for din hjælp, og tid.. :)


Skriv et svar til: Problemregning sæt 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.