Matematik

Vilkårlig trekant - HJÆLP!!!!

15. december 2014 af Jickjack (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle derude! Jeg sidder med en opgave som lyder : 
I trekanten ABC er (AC) = 48 og (AB) = 12. Arealet af trekanten er 102.

Beregn vinkel A:


Og her står jeg af.. Jeg har ingen ide, alle de formler jeg kan finde skal jeg vide den sidste side, og jeg kan ikke finde ud af at finde den sidste side..


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2014 af mathon

                                      \frac{1}{2}\cdot b\cdot c\cdot \sin(A)=T                                     

                                      \frac{1}{2}\cdot 48\cdot 12\cdot \sin(A)=102

                                      \sin(A)=\frac{17}{48}


Svar #2
15. december 2014 af Jickjack (Slettet)

Mange tak #1 !


Skriv et svar til: Vilkårlig trekant - HJÆLP!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.