Matematik

Kan man skrive dette?

16. december 2014 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kig bilag

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2014 af SuneChr

Udklip.PNG 
Θgennemsnitsafvigelses% =

Ja, det er korrekt for n = 4 og i = 1, 2, 3, 4 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvis det drejer dig om at en størrelse har ændret sig de viste procenter i 4 på hinanden følgende perioder og man skal beregne den gennemsnitlige procentuelle øndring, er udtrykket ikke korrekt.

Svar #3
16. december 2014 af Mathnerdsx (Slettet)

Det handler om 4 forskellige resultater hvor jeg har regnet afvigelsen fra teori til praksis og divideret den med de 4 målinger.


Skriv et svar til: Kan man skrive dette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.