Matematik

Opgave

16. december 2014 af poet (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle! Jeg sidder med denne opgave og ved ikke hvordan jeg kommer igang... Kan i hjælpe? :( 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opstil først et udtryk for keglens rumfang V . Benyt V = 1000 cm3 til at udtrykke h ved r.

Opstil så et udtryk for arealet af keglens bund, og for arealet af den krumme overflade. Gang disse med de relevante priser, læg dem sammen og indsæt udtrykket for h heri.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2014 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2014 af mathon

Arealer:

               bund                keglefalde
                \pi \cdot r^2            \pi \cdot r\cdot \sqrt{h^2+r^2}


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.